top of page

WEEKENDJE BOUILLON

De Q's visual 2022 AF kopie.jpg
DSC_5660.jpg
DSC_6149.jpg

Willy Quaghebeur, eigenaar van de Brasserie ‘Petit Paris’, komt te overlijden. De 4 kinderen worden op de hoogte gebracht en ze ontmoeten elkaar bij de kist van ‘voader’. Ze hebben elkaar jaren niet meer gezien, ook de relatie met hun vader was op zijn zachts gezegd ‘koel’ te noemen. Maar wat is er allemaal gebeurd met de zonen ‘Quaghebeur’, en wat met de enige dochter? Sappige verhalen over vroeger komen naar boven. En wat met het nalatenschap, met de Brasserie, ... maar vooral het goud van moeder? Zit het mee in de kist? Is een minnares ermee gaan lopen? Vragen waar we allemaal een antwoord op krijgen. Zeker als blijkt dat ‘Voader Quaghebeur’ wel een heel origineel testament heeft bedacht.

 

‘De Quaghebeurs’ is een heerlijke situatiekomedie met verrassende elementen en wendingen. De onderlinge verhoudingen werken danig op de lachspieren. En dat allemaal  geserveerd in het sappig West-Vlaams!

 

Naar aanleiding van het 10 - jarig bestaan van Het Prethuis wordt deze, destijds zeer goed onthaalde komedie hernomen.  Toeschouwers die de eerste versie zagen willen het graag terug zien en de talrijke nieuwe bezoekers van Het Prethuis wensen het dolgraag voor de eerste keer te zien. Redenen genoeg om de 4 broers Quaghebeur weer op pad te sturen en dit met de originele cast:

Peter Bulckaen, Bert Vannieuwenhuyse, Anne Denolf, Alexander Metselaar en Jeroen Maes

 

Niet te missen!

DSC_4847copy.jpg
DSC_6281.jpg
DSC_6012.jpg
bottom of page