top of page

FRANK WORDT FRANCINE

Visual FWF met TS.jpg

Frank Jacobs lijkt gelukkig: een goed huwelijk, toffe baan, een zoon die in zijn voetsporen treedt, wat wil een man nog meer? In Frank zijn geval ‘vrouw zijn’! Een geheim dat hij al jaren met zich meedraagt. Frank besluit niet langer te zwijgen, hij wil ermee naar buiten treden en verder door het leven gaan als ‘Francine’. Maar wie brengt hij als eerste op de hoogte? Al zeker niet de praatzieke opdringerige buurvrouw Cecile, als zij dit te weten komt, gaat het nieuws gegarandeerd als een lopend vuurtje. Hij besluit de hulp in te roepen van een gerespecteerd psycholoog, althans dat wordt verteld, maar of dat wel zo’n slimme zet is? Vrouwlief is natuurlijk ook een te nemen hindernis, of is zij stiekem al op de hoogte? De zoon in elk geval niet, hoe gaat hij reageren op dit nieuws?

 

Een heerlijke transformatie-komedie met misverstanden, knotsgekke personages, en onverwachte wendingen, maar met respect voor het thema.

 

MET:

Peter Bulckaen

Danni Heylen

Leen Dendievel

Lennart Lemmens

Jeroen Maes

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter
bottom of page