top of page

WEEKENDJE BOUILLON

Weekendje Bouillon visual OK.jpg

Twee bevriende koppels zijn toe aan wat rust en verpozing. Ze huren een huisje in de buurt van Bouillon om daar een weekendje lekker ontspannen door te brengen, zonder kinderen, zonder drukte, zonder stress. Er komt echter onverwacht een onbekende man aankloppen die lijkt te zijn verdwaald.  Hij komt hulp vragen aan het viertal. De komst zorgt echter voor de nodige opschudding. Meer zelfs enkele geheimen staan op het punt uit te komen. Ze moeten dit kost wat kost zien te verhinderen, maar lukt hen dat? Eén ding staat vast onze ongenode gast zorgt voor peper in (de) Bouillon! Rust en verpozing zijn ver te zoeken want alles draait danig in de soep!

 

Een situatiekomedie pur-sang met heerlijke personages, onverwachte wendingen en hilarische toestanden. En dat alles in het sappig West-Vlaams!

 

‘Weekendje Bouillon’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. De cast bestaat uit: Peter Bulckaen, Katrien Vandendries, Wim Stevens, Bianca Vanhaverbeke en Jeroen Maes

bottom of page