top of page

DEUREN DURNEZ NV

René en José Durnez zijn eigenaar van het familie- en deurenbedrijf ‘Deuren Durnez nv’. Een goed lopende zaak, de deuren vliegen er de deur uit. We krijgen inkijk in hun  toonzaal, gevuld met een bloemlezing van hun meest verkochte deuren. De bal begint te rollen als ze bezoek krijgen van Jaak en Fabienne, die binnendeuren komen kiezen voor hun tweede verblijf aan de kust. Dat Fabienne niet de wettige echtgenote blijkt te zijn, is snel duidelijk. Dit gebeuren wordt op de koop toe verstoord door magazijnier Ronny die door de veelheid aan deuren het bos door de deuren niet meer ziet. Maar daar heeft René even geen tijd voor want nieuwe klanten dienen zich aan. Zoon des huizes, Django, vraagt op zijn beurt ook de nodige aandacht, zijn vriendje heeft het net afgemaakt, hij staat dus voor een gesloten deur en klopt bij zijn ouders aan. Alsof dit nog niet genoeg is komt ook nog eens een zekere Armando de deur binnengewandeld, hij zoekt een deur naar een nieuw leven. Kortom de ooit zo rustige toonzaal wordt één chaos, en wie achter welke deur schuilt is op de deur niet meer te volgen.

 

U begrijpt het al, bij deze voorstelling is de term deurenkomedie niet uit de lucht gegrepen. 10 Deuren, 10 Akteurs, 10 redenen om deze uitdaging aan te gaan.

SLECHTS BEPERKT AANTAL VOORSTELLINGEN OP EEN BEPERKT AANTAL LOCATIES!

Tekst: Jeroen Maes

Techniek en decor: Kenneth Smets

Productie: Het Prethuis

 

CAST: Peter Bulckaen, Wim Stevens, Katrien Vandendries, Floris Devooght, Brecht Callewaert, Ann De Winne, Jeroen Maes, Aaron De Veene, Anne Denolf en Alexander Metselaer. 

Deze voorstelling kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid en Gallop Tax Shelter
bottom of page